Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rocris Disc S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cd Therion Gothic Kabbalah
9858 lei
Brand
2xCD audio
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
La 3 ani dupã monumentalul proiect "Lemuria-Sirius B" THERION revin cu un nou Dublu album numit Gothic Kabbalah provoacand inca odata ascultatorul prin muzica lor purã si subtilã ce reprezinta un nou nivel, si mai ridicat, pentru metalul simfonic actual si o noua excursie grandioasa prin misticism, metal si maturitate.

Cele 2 concerte de la Bucuresti au demostrat inca o data profesionalismul lui Christofer Johnsson, mentorul trupei, iar noul album nu este decat o continuare normala a maiestoaselor produse anterioare "Theli", "Vovin" sau "Deggial" ce au ridicat grupul Therion la nivelul la care sunt la ora actuala. Asa ca luati-va playerul, inchideti usa, stingeti luminile si asteptati-va inca odata la una din cele mai intense experiente pe care le veti trai in 2007.

THERION demostreaza inca odata intregii lumi ca ei sunt regii metalului simfonic si ca mai au inca multe de spus in acest domeniu!
(copertile & CD-urile sunt ORIGINALE din GERMANIA, totul fiind doar asamblat in Romania! asa ca nu va fie teama, totul e de calitate "nemteasca")
Din Gura in Gura